Auteurs

De volgende auteurs hebben bij Uitgeverij Blauwburgwal gepubliceerd:

Syp Wynia

Syp Wynia is journalist, columnist en schrijver. hij publiceert over een breed spectrum aan onderwerpen, maar vooral over politiek en economie. Syp schrijft vooral, maar niet alleen op papier, en publiceert ook op radio, op tv, in vlogs en in podcasts. Begin 2020 verscheen zijn bestseller: ‘Tegen de onzin’, bij Uitgeverij Blauwburgwal.

Paul Hekkens

Paul Hekkens (1959) woont in Maastricht en is opgeleid als cultureel antropoloog
en algemeen econoom. Hij doceerde economie in het voorgezet onderwijs, hoger beroepsonderwijs en was ook werkzaam als docent aan de Universiteit Maastricht. Sinds enkele jaren is hij publicist.

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas verzorgt webinars, openhaardsessies en lezingen over de post-coronawereld. Daarnaast is hij bestseller-auteur. Bakas explodeert van enthousiasme (Süddeutsche Zeitung), wordt geroemd om zijn optimisme en inspiratiekracht (Frits Bolkestein), is een wolk van een man (Mark Rutte) en de vrolijke buitenboordmotor van ondernemend Nederland (Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW).

Hans Werdmölder

De antropoloog en crimino- loog Hans Werdmölder (1951) schreef verschillende boeken. Zijn boek Marokkaanse lieverdjes (2005) werd in 2008 bekroond met de prijs van de Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie.

Coen de Jong

Coen de Jong (1969) studeerde moderne geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en politicologie aan de Universiteit van Leiden. Hij publiceert op persoonlijke titel regelmatig over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Maaike van Charante

Maaike van Charante is geboren in de Schilderswijk in Den Haag. Sinds 2018 schrijft zij artikelen over politiek en maatschappij, eerder voor Saltmines.nl en tegenwoordig voor OpinieZ. com